En este momento estás viendo La Fundació i el Barça renoven el seu acord de col·laboració

La Fundació i el Barça renoven el seu acord de col·laboració

La Fundació Futbol Base Reus ha renovat avui l’acord amb el FC Barcelona per a la temporada 2020-2021, amb el qual la fundació roig-i-negra es converteix en una de les entitats col·laboradores que treballen la formació dels seus futbolistes amb el Barça.

A més de l’esportiu, els eixos destacats del conveni són el desig comú per treballar plegats pel reconeixement de l’esport català i la vinculació social d’ambdues entitats, amb descomptes i avantatges exclusius.

En l’apartat formatiu, el club blaugrana tindrà un dret preferencial sobre els jugadors de l’entitat reusenca. A més, els tècnics del futbol base de la Fundació podran gaudir de la possibilitat de ser convidats als clínics i rebre formació per part dels professionals del FC Barcelona.

Fruit d’aquest conveni, el Barça oferirà una sèrie d’avantatges als col·laboradors i personal vinculat a la Fundació, en forma de descomptes al Palau de Gel, al Museu del Barça i entrades pels partits de les seccions d’handbol, hoquei patins i futbol sala que es disputin al Palau Blaugrana i a l’Estadi Johan Cruyff.

Deja una respuesta