En este momento estás viendo La Fundació i la URV signen diversos convenis de col·laboració

La Fundació i la URV signen diversos convenis de col·laboració

La Fundació Futbol Base Reus ha signat per a aquesta temporada 2020/21 diversos convenis de col·laboració per a la realització de pràctiques dels estudiants de darrer curs de grau de la Universitat Rovira i Virgili. Els acords s’han dut a terme en els àmbits de fisioteràpia, de l’activitat física i de psicologia.

Aquests convenis permeten a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus, la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de Tarragona i a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport d’Amposta, proporcionar pràctiques als alumnes que cursen els graus corresponents.

Des de la Fundació Futbol Base Reus sempre hem cregut en la necessitat de poder contribuir en qualsevol tasca educativa. Participar en aquest tipus d’iniciatives, facilitant la posada en pràctica dels coneixements adquirits pels estudiants, és imprescindible per a la plena formació dels futurs professionals del sector de l’activitat física.

Deja una respuesta