En este momento estás viendo La Fundació signa acords de col·laboració amb Reus Digital i La Nova Ràdio

La Fundació signa acords de col·laboració amb Reus Digital i La Nova Ràdio

La Fundació Futbol Base Reus s’associa amb dos referents en el sector de la comunicació del territori com són Reus Digital i La Nova Ràdio. Aquest dimarts els representants de les tres entitats, Xavi Castro, Marià Arbonès i David Fernández, han signat els seus respectius acords de col·laboració a les oficines de la Fundació, situades al camp annex a l’Estadi Municipal.

L’aliança neix amb una clara vocació d’establir sinèrgies per a la difusió i organització conjuntes d’activitats socials, culturals i esportives, fomentant així els valors positius del futbol base i el futboladaptatcom a eix vertebrador i treballant per a la projecció de la ciutat i la seva área d’influència.

Deja una respuesta