En este momento estás viendo Victòria davant el Tortosa gràcies a una gran segona part del Juvenil (2-0)

Victòria davant el Tortosa gràcies a una gran segona part del Juvenil (2-0)

Els roig-i-negre han aconseguit la segona victòria de la temporada amb dos gols pràcticament seguits d’Estanis i Jesus

Tercer partit consecutiu del Juvenil a casa. En aquesta ocasió, s’enfrontaven al Tortosa, un clàssic del futbol tarragoní. Tots dos equips venien amb una dinàmica similar i amb ganes d’emportar-se els tres punts. Finalment, van ser els roig-i-negre els qui van imposar el seu joc per endur-se la victòria.

Els primers minuts de partit van ser de tanteig, cap dels dos equips es va fer dominador de la pilota ni es van apropar amb perill a la porteria rival. Els visitants es van plantar al camp amb una defensa de 3 aprofitant l’amplitud dels carrilers per banda i les desmarcades dels dos puntes. El Juvenil va saber llegir-ho molt bé i van anul·lar l’atac rival. Tot i això, el Tortosa va gaudir de la primera ocasió del partit al minut 18 de la primera part. El davanter del Tortosa va aconseguir pentinar una pilota dins de l’àrea deixant al seu company sol dins de l’àrea mà a mà contra el porter, però Jordi Roca va fer una gran intervenció impedint el gol visitant. El davanter que havia pentinat va agafar el refús i després d’una sèrie de rebots, va estavellar la pilota contra el pal de la porteria reusenca.

Aquesta va ser l’única jugada de perill dels tortosins, ja que a partir d’aquest moment, el Juvenil va començar a imposar-se en el verd. Els roig-i-negre van començar a pressionar la sortida de pilota del rival. D’aquesta manera van impedir que moguessin la bola amb facilitat i, a més, van aconseguir recuperar moltes pilotes en camp contrari per a crear transicions ràpides en atac. Abans d’arribar al descans, el Juvenil va gaudir d’una ocasió de gol. Estanis, que va arrancar per la banda dreta, li va passar la pilota a Jonathan i aquest se la va donar a Llorenç. El lateral dret va centrar a la frontal de la petita on Unai va rematar per sobre del travesser.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica amb la qual va acabar la primera. Els roig-i-negre van voler ser protagonistes amb la pilota i van intensificar la seva pressió alta. De fet, el primer gol va arribar gràcies a això, al minut 62. Alvaro va aconseguir tallar una passada quan el Tortosa intentava treure la pilota del seu camp. La pilota li va caure a Jonathan i aquest la va passar a Estanis a la frontal de l’àrea. El davanter va retallar al defensa fins en dues ocasions i va marcar l’1-0 creuant la pilota amb l’esquerra.

Però l’alegria del Juvenil va ser més gran quan a la següent jugada, en una falta lateral, Jesus va rematar còmode a la frontal de la petita i va col·locar l’esfèric a l’escaire dret de la porteria tortosina. Amb el 2-0, els ànims del rival van baixar, i només van tenir arribades tímides amb centres inofensius per la defensa roig-i-negra. Al minut 78, el Juvenil va gaudir d’una última ocasió per ampliar el marcador. En un malentès entre el defensa i el porter rival, Estanis va estar murri i va robar la pilota dins de l’àrea. Però quan tenia tot de cara per marcar el tercer, el davanter va enviar la bola al lateral de la xarxa.

I amb aquest 2-0, el Juvenil va aconseguir la seva segona victòria de la temporada; en un partit on els roig-i-negre van anar de més a menys i que a la segona part van demostrar una gran superioritat respecte al rival. L’equip entrenat per Marc Carrasco ha sumat tres punts més per escalar posicions a la Lliga Preferent Juvenil.

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil A’: Jordi Roca, Llorenç Sendrós, Mohamed El Ouahabi, Pau Nel·lo, Raul Melo, Oscar Gesti, Jonathan Heredia, Maikel Jimenez, Unai Borrero, Estanis Pedrola i Alvaro (Xavier Borges, Ruben Martinez, Sergi Vega, Ferran Calatayud, Joan Llauradó, Pol Capella, Jesus Grau)

Club Deportiu Tortosa: Genís Rodriguez, Carlos Sànchez, Ferran Vidal, Xavier Margalef, Aitor Carrasco, Francisco Garcia, Àlex Margalef, Luis Javier Ruiz, Èric Borrego, Arnau Antó i Lluis Fabregat (Àlex Gas, Martí Garcia, Aleix Cano, Francesc Ferreres, Jordi Sorolla, Pau Esquerre, Genís Videllet)

Gols: Estanis Pedrola (62′) i Jesus Grau (64′)

Targetes: Llorenc Sendrós (39′), Estanis Pedrola (43′), Marcos Carrasco (44′) i Xavier Borges (88′) / Arnau Antó (34′), Javier Ruiz (40′) i Ferran Vidal (44′)

Deja una respuesta