En este momento estás viendo Suspesos els entrenaments fins a nou avís

Suspesos els entrenaments fins a nou avís

Després de la reunió que ha dut a terme avui divendres el Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus, aquest ha decidit adoptar un paquet de mesures complementàries a les del departament de Salut, per tal de contribuir a reduir el risc de rebrot a Reus.

A l’espera de l’evolució de la situació, el comitè ha acordat, entre altres mesures, el tancament  de les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure, amb una vigència provisional de 15 dies a partir de la publicació de la resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, es suspenen tots els entrenaments previstos fins a nou avís.

Des de la Fundació, restem a la disposició de les famílies dels jugadors i jugadores per tal de resoldre qualsevol dubte que es pugui plantejar al respecte.

Deja una respuesta