En este momento estás viendo La Fundació Futbol Base Reus i l’Obra Social “la Caixa” signen un conveni de col·laboració

La Fundació Futbol Base Reus i l’Obra Social “la Caixa” signen un conveni de col·laboració

«la Caixa» reforça així la seva implicació amb el projecte de futbol inclusiu de la Fundació roig-i-negra, encapçalat per l’equip Genuine.

La Fundació Futbol Base Reus ha signat aquest dimecres un acord de col·laboració amb l’Obra Social «la Caixa» per a la present temporada, en un acte que ha comptat amb la presència de Tatiana Caro, directora de Banca d’Institucions de CaixaBank, i de Xavi Castro, president de la Fundació reusenca.

La Fundació Futbol Base Reus, que es va crear el passat mes de maig per assegurar la continuÏtat del futbol formatiu del CF Reus Deportiu, va assumir també la gestió de l’equip Genuine, mantenint la seva presencia a LaLiga Genuine, ampliant la col·laboració amb el Taller Baix Camp i incorporant a noves entitats com la Fundació Villablanca i l’Escola Nostra Senyora del Mar, que han aportat sis nous jugadors a la plantilla.

Ambdues entitats aposten així per reforçar el seu compromís amb l’esport inclusiu, millorant la qualitat de vida de les persones que ho necessitin a través de la pràctica del futbol.

Deja una respuesta