En este momento estás viendo Jornada Informativa de LaLiga Genuine Santander 2019/20

Jornada Informativa de LaLiga Genuine Santander 2019/20

La Fundació FB Reus va participar ahir dimecres en la reunió informativa de LaLiga Genuine Santander per a la temporada 2019-2020. L’equip roig-i-negre continuarà jugant en una lliga que ja és un referent en valors. Durant la jornada es van donar a conèixer tots els detalls de l’organització de la competició, que començarà el pròxim 15 de novembre a Tarragona.

A la seu de LaLiga hi van coincidir els representants dels 36 equips que formen part d’aquest projecte pioner i integrador. La trobada va servir per a explicar totes les característiques de la competició, així com per a presentar les novetats de la nova temporada que està a punt de començar.

Ja a la tarda, va tenir lloc la jornada de formació tècnica, a càrrec de l’equip docent de la Universitat Autònoma de Madrid, i dirigida als professionals que estan a càrrec dels participants a LaLigaGenuine.

Deja una respuesta