En este momento estás viendo Els Genuine comencen a preparar la seva tercera temporada a LaLiga

Els Genuine comencen a preparar la seva tercera temporada a LaLiga

L’equip Genuine tornarà aquest dimecres als entrenaments per preparar la nova temporada 2019/20 que començarà el proper mes de novembre. Les sessions, com era habitual, es faran en camp annex a l’Estadi Municipal de Reus. L’equip estarà entrenat novament per Jordi Segura, sota la dirección esportiva de David Sangrà. 

Abans de l’inici de la sessió d’entrenament es procedirà a la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Futbol Base Reus i el Taller Baix Camp, que comptarà amb la presència de Xavi Castro, president de la Fundació i Josep Nogués, gerent del Taller.

Plantilla CF Reus Deportiu Genuine 2018/19 | Foto: Xavi Guix

Laliga Genuine és una iniciativa integradora organitzada per La Liga a través de la seva fundació, que consisteix en una competició de futbol amb equips formats íntegrament per persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest projecte, que prepara ja l’inici de la seva tercera temporada, uneix els valors de l’esport amb la integració de les persones mitjançant el futbol.

Els entrenaments de l’equip Genuine es duran a terme tots els dilluns a partir de les 17.30 hores al camp annex a l’Estadi. 

Deja una respuesta