En este momento estás viendo Conveni entre la Fundació Futbol Base Reus i el Nou Refugi Baix Camp per a la sensibilització envers els animals

Conveni entre la Fundació Futbol Base Reus i el Nou Refugi Baix Camp per a la sensibilització envers els animals

El president de la Fundació, Xavi Guix, i la presidenta del Nou Refugi Baix Camp, Núria Aguirre, han signat un conveni de col·laboració per tal de treballar conjuntament en el coneixement i la sensibilització dels jugadors i jugadores del club en la defensa dels drets dels animals i els valors de cultura de l’adopció responsable.

Mitjançant aquest conveni, es programaran xerrades educatives, així com activitats de cohesió de grup amb animals i es duran a terme diferents accions per tal de conscienciar els més petits en el benestar, la defensa i la protecció dels animals.

L’acord es donarà a conèixer aprofitant el primer partit de lliga a l’Estadi del Reus Femení, que serà davant el FC Barcelona el proper diumenge 29 de setembre a les 12:00 hores. Amb l’objectiu de recaptar fons per l’associació animalista es posaran a la venda entrades solidàries a 2€, l’import de les quals es destinarà íntegrament al Nou Refugi Baix Camp.

Deja una respuesta