En este momento estás viendo El Reus Femení comença la pretemporada aquest dimarts

El Reus Femení comença la pretemporada aquest dimarts

El proper 13 d’agost el primer equip femení de la Fundació Futbol Base Reus començarà la que serà la seva quarta temporada, la segona a categoria Preferent.

Les jugadores roig-i-negres, dirigides per Adri Calderón i Sergi De La Guardia, comencen amb l’objectiu de créixer i situar l’equip allà on es mereix, tenint en compte el nivell del seu futbol base femení, un autèntic referent al territori.

Per aconseguir-ho, la Fundació comptarà amb una plantilla de 24 jugadores i seguirà disputant els seus partits com a local a l’Estadi Municipal els diumenges a les 12:00 del migdia.

La pretemporada, a banda del partit de presentació previst pel proper 25 d’agost a l’Estadi davant el Fontsanta Fatjó, estarà formada per tres sessions d’entrenament setmanals i sis partits amistosos, a més d’un stage a Vilanova de Sau.

La primera cita amb el verd serà el proper 17 d’agost davant l’Igualada. A més del Trofeu Ciutat de Reus Femení del 25 d’agost, està confirmat un partit al Camp Annex davant el Calafell (30 d’agost). La resta d’amistosos a casa són davant Levante Las Planas (8 de setembre) i Sant Pere i Sant Pau (15 de setembre), mentre que a domicili, a falta de determinar l’horari defintiu, es jugarà la Tecla Cup (mel dissabte 7 de setembre.

Deja una respuesta