En este momento estás viendo Represa dels entrenaments el pròxim 7 de gener

Represa dels entrenaments el pròxim 7 de gener

A partir de dijous dia 7 de gener, els equips reprenen els entrenaments mantenint els seus horaris habituals. Qualsevol canvi en el calendari d’entrenaments serà comunicat a les famílies per part dels coordinadors d’etapa pels canals habituals de què disposa cada equip.

Som conscients que el confinament perimetral municipal anunciat avui per la Generalitat de Catalunya afectarà l’assistència de jugadors i jugadores als entrenaments, però des de la Fundació creiem necessari seguir amb les sessions programades per a tots aquells jugadors/es que hi puguin assistir. A la resta se’ls farà arribar un pla d’entrenament individual.

Com hem fet sempre, per preservar la salut i el benestar dels nostres jugadors i jugadores, així com de tècnics i treballadors/es, mantindrem totes les mesures necessàries en matèria de salut pública recomanades per les institucions oficials.

Deja una respuesta