En este momento estás viendo Definides les banquetes del Futbol Formatiu Femení 2023/24

Definides les banquetes del Futbol Formatiu Femení 2023/24

Ja està confirmada la planificació del curs 2023/24, amb continuitat a la coordinació i amb novetats a la distribució de les banquetes dels diferents equips de Futbol Formatiu de la Fundació.

Roger Juncosa es manté com a coordinador del Futbol Femení Formatiu, que enguany incorpora dos equips més: un infantil de primer any i un cadet.

Roger Juncosa, coordinador de Futbol Femení de la Fundació Futbol Base Reus

Futbol 11
Aleix Benito ha estat l’escollit per liderar la banqueta del Juvenil A i tindrà a Cristian Claro i a Aina Beltrán com a assistents. El Juvenil B manté a Adri Calderón com a primer entrenador, amb Abril Bosch i Núria Giménez com a segones, mentre que Cristian Bertomeu estarà al capdavant del nou cadet amb l’ajuda d’Alba De Mira i d’Isidre Cugat. Tots tres s’incorporen per primera vegada a la disciplina formativa roig-i-negra.

Futbol 7
Pel que fa al Futbol 7, Anna Moreno continuarà com a responsable de l’Infantil A, ara ascendit a Infantil Preferent, i tindrà al seu costat a Carlos Moreno. El nou Infantil B tindrà com a entrenador a Roger Juncosa amb Clàudia Cárdenas com a assistent. En el cas de l’Aleví Femení, que competeix a la lliga masculina, Cristian Claro assumirà la banqueta amb l’ajuda de la jugadora del Juvenil Elsa Doncel, que continuarà amb les funcions tècniques que ja feia la temporada passada.

Deja una respuesta