En este momento estás viendo LA LIGA GENUINE | Burgos, capital de la il·lusió

LA LIGA GENUINE | Burgos, capital de la il·lusió

La ciutat de Burgos va ser la capital de la il·lusió aquest cap de setmana com una de les seus de LaLiga Genuine Santander. L’equip de la Fundació va viatjar divendres passat disposat a donar-ho tot davant rivals com Eibar, Real Sociedad i Oviedo.

El Burgos Club de Futbol va obrir El Plantío per a celebrar el seu tradicional acte d’inauguració. De la mateixa manera, la seva Ciutat Esportiva va acollir dissabte i diumenge als 22 equips participants, posant com sempre en primer pla la importància dels valors més purs del futbol amb el lema ‘compartir abans que competir’.

La Liga Genuine Santander viurà la gran final d’aquesta temporada a Vila-real, que acollirà als 44 equips que la conformen durant el cap de setmana del 9, 10 i 11 de juny per acabar de decidir quins equips s’emporten els trofeus d’Esportivitat, Companyonia i Respecte. El que està clar és que el trofeu Il·lusió el continuarem guanyant tots, com hem fet a cada fase. VISCA LA LIGA GENUINE!!

Deja una respuesta