En este momento estás viendo <em>La Fundació Futbol Base Reus i l’empresa brasilera 4 Cuatro Dois signen un conveni de col·laboració</em>

La Fundació Futbol Base Reus i l’empresa brasilera 4 Cuatro Dois signen un conveni de col·laboració

La Fundació i l’empresa del Brasil 4 Cuatro Dois han signat un conveni per tal d’estrènyer la col·laboració que han estat duent a terme els darrers mesos ambdues entitats. D’aquesta manera, 4 Cuatro Dois es converteix en partner de la Fundació Futbol Base Reus per impulsar l’intercanvi esportiu, cultural i social de jugadors provinents de Brasil, a més d’oferir-los l’oportunitat de conèixer els mètodes d’entrenament que s’apliquen en el club roig-i-negre.

L’acord l’han signat el president de la Fundació, Xavi Guix, amb el responsable de 4 Cuatro Dois, Guilber de Oliveira.

L’empresa brasilera, que té presència a la capital del Baix Camp, realitzarà una selecció de jugadors perquè entrin a formar part del programa d’entrenament, sempre que compleixin amb els paràmetres tècnics establerts pels responsables esportius de la Fundació.

A més, les dues entitats col·laboraran en diferents activitats relacionades amb l’entorn esportiu, social i cultural de Reus i la seva àrea d’influència.

Deja una respuesta