En este momento estás viendo La Fundació crearà el seu primer equip de futbol per a nens i nenes amb paràlisi cerebral

La Fundació crearà el seu primer equip de futbol per a nens i nenes amb paràlisi cerebral

La Fundació Futbol Base Reus ampliarà la seva secció de futbol adaptat creant el primer equip de futbol per a nens i nenes amb paràlisi cerebral. Per a això, s’ha començat una col·laboració amb la Federació amb l’objectiu de reunir el major nombre de jugadors i jugadores amb aquesta diversitat funcional. En l’acte d’avui han estat presents la Directora Tècnica de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Àngels Solà, el seu delegat territorial, Enric Coch i el president de la Fundació, Xavi Guix.

Els beneficis que aporta el futbol per a les persones amb paràlisi cerebral són innombrables: treball en equip, sentiment de pertinença, millor qualitat de vida, integració, vida saludable i una recompensa a l’esforç.

Tot aquell interessat o interessada a formar part del projecte poden escriure a info@ffutbolbasereus.cat .

Deja una respuesta