En este momento estás viendo CRÒNICA REDDIS | El Reddis s’emporta uns treballats tres punts de l’Ampolla (0-3)

CRÒNICA REDDIS | El Reddis s’emporta uns treballats tres punts de l’Ampolla (0-3)

Amb aquesta tercera victòria consecutiva els de Marc Carrasco tanquen la primera volta del play-off sense conèixer la derrota

L’equip manté una setmana més la bona dinàmica després d’emportar-se la victòria al camp d’un C.F. Ampolla que no va posar les coses gens fàcils. Amb aquest triomf, els reusencs acaben la primera volta del play-off d’ascens com a líders en solitari amb tres i quatre punts d’avantatge sobre Cambrils i Tortosa respectivament. 

EL partit començava amb el guió preestablert, el Reddisbuscava generar ocasions a través de la possessió de la pilota i els ampollers esperaven la seva oportunitat al contracop, mirant de no cometre errades en defensa. I aquest plantejament els va donar resultat, ja que els roigs-i-negres, aquest passat diumenge equipats de blanc-i-blau, no van estar capaços de fer gol en tota la primera part, una situació que només s’havia donat en el partit contra la Canonja. 

A la represa, els de Reus van fer notar la necessitat de sumar de tres mitjançant una pressió alta que, al minut 58, va donar els seus fruits. Xavi Jaime recuperava l’esfèricaprop de l’àrea rival i, després de combinar amb Adrián Jiménez, assistia el killer, Erik Gonzalez, perquè poses el 0 a 1 al marcador. Per més inri, instants després del gol,els locals van veure una vermella directa, que va condicionar totalment el partit, i que els de Marc Carrasco van aprofitar per fer-se amb el domini total del joc a través de la possessió de la pilota. 

No va ser fins al minut 87, però, que els reusencs van treure rèdit a la inferioritat numèrica dels de l’Ampolla. En una jugada a camp contrari, Xavi Jaime aprofitava els espais de la defensa local per deixar sol contra el porter a Adrià Suárez, que definia a la perfecció per fer el 0 a 2. Tan sols dos minuts després, un altre cop Xavi Jaime, que completava un hattrick d’assistències, feia una magnífica passada de gol a Adrià Suárez, que firmava el seu doblet particular havent disputat únicament vint minuts de partit. El xoc, per tant, arribava a la seva fi amb un resultat de 0 a 3 favorable al Reddis, que continua líder una setmana més a falta de tan sols cinc partits per disputar-se.

C.F. Ampolla: Arnau Cardona, Jordi Tomás, Guillermo Lazcano, Marc Perelló, Enric Salas, Joel Sarmiento, Lluc Navarro, Crístian Gutiérrez, Josep Maria Gavaldà, Pau Tellez i Erik Garrido (Pol Navarro, Juan Luís Fernández, Gerard Miquel, Òscar Rodríguez González, Albert Ramírez, Crístian Panadero)

C.F. Reddis: Alejandro Ródenas, Aleix Llobet, Jordi Estivill, Alejandro Fernández, Jorge Granado, Uri Benito, Xavi Jaime, Nicolás Díaz, Erik González, Adrián Jiménez i Enric Cubells (Eudald Brull, Mohamed, Hugo Moreno, Raúl García, Adrià Suárez, Marc Blasi, Unai Borrero)

Gols: Erik González (58’) i Adrià Suárez (87’), (89’)

Targetes: Erik Garrido (46’), Marc Perelló (60’), Gerard Miquel (60’) i Pau Tellez (60’ TV) / Adrián Jiménez (24’)

Deja una respuesta