En este momento estás viendo Prèvia Juvenil | El Juvenil rep l’Olot en un duel crucial per la permanència

Prèvia Juvenil | El Juvenil rep l’Olot en un duel crucial per la permanència

El conjunt dirigit per Mía Guasch afronta els nou últims partits de la temporada amb l’objectiu de la permanència entre cella i cella. Després de la victòria a Manlleu, l’equip avança a la dotzena posició i empata a punts amb el C.E. Manresa, que marca el límit de la zona de descens. Encara amb nou finals per disputar-se, però, no hi ha res decidit. Les distàncies a la classificació són molt reduïdesi una bona dinàmica dels roigs-i-negres pot canviar totalment la seva posició a la taula classificatòria. 

Aquest dissabte a les 16 h, a l’Estadi Municipal Reddis, els reusencs buscaran sumar tres punts clau davant un rival directe com és l’Olot. Els de la Garrotxa se situen a l’onzena posició amb un punt més que la Fundació i porten sis jornades sense conèixer la victòria. Els olotins, però, van ser un equip molt fort en la primera meitat de la temporada i voldran repetir el resultat de l’anada, on van vèncer el Juvenil per 1 a 0 amb un gol a l’últim minut. 

Deja una respuesta