En este momento estás viendo PRÈVIA | El Reus Femení vol seguir sumant a Cubelles

PRÈVIA | El Reus Femení vol seguir sumant a Cubelles

Marc Mestres vol que la victòria aconseguida diumenge davant el Subirats a l’Estadi, lluny de relaxar l’equip, es converteixi en una motivació extra per a seguir sumant en la propera visita a Cubelles. 

El Reus jugarà aquest cap de setmana davant el novè classificat del seu grup, el CF Cubelles. Les del Garraf van rebre una forta golejada el cap de setmana passat davant el Tarraco i es mantenen amb 12 punts a la classificació. En l’anada, jugada a l’Estadi Municipal de Reus, el partit es va suspendre a causa de la lesió de la portera visitant. La dificultat per trobar una nova data per a disputar l’encontre va fer que els tres punts s’acabessin quedant a Reus.

El màxim responsable de la banqueta roig-i-negra podrà comptar amb totes les jugadores disponibles per a l’enfrontament de dissabte, amb l’excepció d’Ana Moreno, que no s’ha exercitat aquesta setmana per unes molèsties en els adductors.

Deja una respuesta