En este momento estás viendo PRÈVIA | El Reus Femení vol mantenir la bona ratxa

PRÈVIA | El Reus Femení vol mantenir la bona ratxa

Després d’aconseguir una nova  victòria diumenge passat en el primer enfrontament de la segona volta al camp del CFRTV, les roig-i-negres volen donar continuïtat a les bones sensacions d’aquesta temporada tornant amb els tres punts d’El Vendrell. 

Amb la mirada posada en mantenir el lideratge provisional del seu grup, Marc Mestres i Marta Pifarré podrán comptar amb totes les jugadores disponibles, amb l’excepció de les lesionades Isa Alcalá, Marina Celma i Anna de Manuel, i amb la presència de les jugadores cadets Alba Solís i Yolanda Cruz a la convocatòria.

Aquest diumenge, el Femení s’enfrontarà al penúltim classificat del seu grup, la Unió Esportiva Tancat. El partit es jugarà al Municipal del Camí de Roda a les 18:15 hores. Les vendrellenques han sumat només 3 punts aquesta temporada, gràcies a la victòria per 0 a 5 al camp de l’Avinyonet el passat mes de novembre. En el partit d’anada, jugat a l’Estadi, el Reus es va imposar per 5 a 2, amb gols d’Irati Lazkano (2), Núria Martorell (2) i Júlia Francesch. Tot i la diferència a la classificació, les roig-i-negres afronten aquesta jornada amb la màxima concentració i amb ganes de seguir sumant.

Deja una respuesta