En este momento estás viendo MARC CARRASCO AGAFA AMB IL·LUSIÓ I CONFIANÇA EL COMANDAMENT DEL CF REDDIS

MARC CARRASCO AGAFA AMB IL·LUSIÓ I CONFIANÇA EL COMANDAMENT DEL CF REDDIS

Patxi Pedemonte, actual president en funcions del CF Reddis, dóna la benvinguda al Marc Carrasco com a nou entrenador del club. Junts, donen el tret de sortida a un nou projecte de futbol a la ciutat de Reus, amb el qual es vol recuperar el futbol professional a l’Estadi Municipal.

El Patxi presenta amb il·lusió aquesta aliança i mostra plena confiança en el Marc, qui va aconseguir pujar la temporada anterior a Categoria Nacional el Juvenil de la Fundació. El Marc, després de 6 temporades consecutives treballant pel futbol base de Reus, està molt agraït per la confiança que ha dipositat en ell la junta directiva del CF Reddis, i es veu preparat per a fer el salt al futbol professional com a entrenador.

Amb moltes ganes de començar a dirigir el conjunt, el Marc assegura que l’objectiu principal és treballar setmana a setmana. No pensar a llarg termini, sinó anar formant un equip que es concentri en cada partit, i a partir d’aquí anar treballant, i crear un equip valent, que ataqui, que jugui en camp contrari, per tal que la gent del territori s’enganxi i vingui a l’estadi cada cap de setmana.

Tant el Patxi com el Marc volen que es recuperi l’ambient de futbol que es respirava a Reus els últims anys, que la gent torni a l’estadi, que formin part també d’aquest nou projecte. El Marc recalca que d’alguna manera la ciutat s’ha quedat orfe, i que treballaran intensament perquè es recuperi la il·lusió pel futbol, creant un equip atractiu, que demostrarà en cada partit que el treball ben fet té els seus resultats.

Deja una respuesta