En este momento estás viendo La Fundació i el Restaurant Batticuore estableixen un acord de col·laboració per a una alimentació saludable.

La Fundació i el Restaurant Batticuore estableixen un acord de col·laboració per a una alimentació saludable.

La Fundació Futbol Base Reus i el restaurant-pizzeria BATTICUORE, situat al centre de Reus, han establert un acord de col·laboració i patrocini, que inclou un cicle de xerrades sobre nutrició esportiva, així com la creació d’un premi a l’esportivitat i el joc net.

Les xerrades, que es duran a terme en el mateix restaurant, les impartirà una experta en nutrició i es posaran en pràctica amb un menú elaborat in situ per obtenir un bon rendiment esportiu. L’objectiu principal és establir una guia amb consells bàsics per a una alimentació saludable per a jugadors i jugadores de les diferents etapes de futbol base, oferint una pauta per seguir una dieta sana i equilibrada que inclogui tots els grups d’aliments i mantingui uns horaris adequats.

D’altra banda, el restaurant BATTICUORE atorgarà un premi a l’Esportivitat i al Joc Net a final de temporada a l’acció, equip o actuació més destacada entre els diferents equips de la Fundació.

Aquest acord de col·laboració comença el dijous 15 d’octubre, on tots els integrants del futbol base de la Fundació rebran un val descompte de 10 € per les conegudes pizzes de metre artesanes de BATTICUORE.

Deja una respuesta