Telepizza fitxa al jugador del Reus Genuine Raul Moreno

Telepizza fitxa al jugador del Reus Genuine Raul Moreno

Raul Moreno, membre de l’equip de la Fundació Futbol Base Reus a LaLiga Genuine Santander, és un dels 16 jugadors que s’ha incorporat a la plantilla del Grup Telepizza, fruit del conveni signat l’any 2019 amb la Fundación LaLiga. Amb aquest acord la companyia de pizzes es comprometia a incorporar a les seves botigues almenys a un jugador de cadascun dels 36 equips que conformen LaLiga Genuine, una competició integrada per persones amb discapacitat intel·lectual, promovent així no només la inclusió social a través de l’esport, sinó també la inclusió laboral del col·lectiu.

Aquest juliol tots els jugadors i jugadores s’han reincorporat als seus llocs de treball en els establiments de Grup Telepizza, després que la companyia prengués mesures excepcionals durant la crisi sanitària per a aquests empleats per pertànyer a un col·lectiu de risc. Ha estat un retrobament especial i significatiu en el qual Telepizza els va voler donar de nou la benvinguda organitzant una trobada virtual que va comptar amb la participació de Pablo Juantegui, president i CEO de la companyia, i Javier Tebas, president de LaLiga.

“Estic molt content de formar part de l’equip de Telepizza a Reus” comenta Raul, “és una bona oportunitat per poder treballar en un moment molt complicat per a tothom.” El jugador reusenc, que forma part de la plantilla roig-i-negra del Genuine gràcies al conveni que la Fundació manté amb el Taller Baix Camp, ja està desitjant “tornar a competir amb els meus companys a LaLiga Genuine la propera temporada”.

LaLiga GenuineSantander, que es va veure interrompuda a causa del COVID19 el passat mes de març, ha estat la competició triada per Telepizza com a eix central del seu programa d’inclusió sociolaboral, contribuint a promoure la inclusió laboral dels seus jugadors i jugadores.

Deja una respuesta