En este momento estás viendo Telepizza fitxa al jugador del Reus Genuine Raul Moreno

Telepizza fitxa al jugador del Reus Genuine Raul Moreno

Raul Moreno, membre de l’equip de la Fundació Futbol Base Reus a LaLiga Genuine Santander, és un dels 16 jugadors que s’ha incorporat a la plantilla del Grup Telepizza, fruit del conveni signat l’any 2019 amb la Fundación LaLiga. Amb aquest acord la companyia de pizzes es comprometia a incorporar a les seves botigues almenys a un jugador de cadascun dels 36 equips que conformen LaLiga Genuine, una competició integrada per persones amb discapacitat intel·lectual, promovent així no només la inclusió social a través de l’esport, sinó també la inclusió laboral del col·lectiu.

Aquest juliol tots els jugadors i jugadores s’han reincorporat als seus llocs de treball en els establiments de Grup Telepizza, després que la companyia prengués mesures excepcionals durant la crisi sanitària per a aquests empleats per pertànyer a un col·lectiu de risc. Ha estat un retrobament especial i significatiu en el qual Telepizza els va voler donar de nou la benvinguda organitzant una trobada virtual que va comptar amb la participació de Pablo Juantegui, president i CEO de la companyia, i Javier Tebas, president de LaLiga.

“Estic molt content de formar part de l’equip de Telepizza a Reus” comenta Raul, “és una bona oportunitat per poder treballar en un moment molt complicat per a tothom.” El jugador reusenc, que forma part de la plantilla roig-i-negra del Genuine gràcies al conveni que la Fundació manté amb el Taller Baix Camp, ja està desitjant “tornar a competir amb els meus companys a LaLiga Genuine la propera temporada”.

LaLiga GenuineSantander, que es va veure interrompuda a causa del COVID19 el passat mes de març, ha estat la competició triada per Telepizza com a eix central del seu programa d’inclusió sociolaboral, contribuint a promoure la inclusió laboral dels seus jugadors i jugadores.

Deja una respuesta