En este momento estás viendo L’Infantil Femení, campió del Torneig de Futbol Femení Ciutat de Martorell

L’Infantil Femení, campió del Torneig de Futbol Femení Ciutat de Martorell

Les noies entrenades per David Llaveria, Aleix Benito i Sandra Capitán van proclamar-se ahir campiones de la quarta edició del Torneig Ciutat de Martorell que es va celebrar en el Complex Esportiu Torrent de Llops, on es van citar els millors equips de futbol femení de Catalunya.


Durant el matí es van celebrar les fases prèvies i, a la tarda, es van disputar les fases finals entre els vuit equips classificats: CF Igualada, CD Fontsanta-Fatjó, RCD Espanyol, CE Sant Gabriel, CF Reus Deportiu, Món Femení Terrassa, Girona FC i Ribes.
Les roig-i-negres es van imposar en la final al RCD Espanyol per (2-1), sent, a més, l’equip més golejador.
Mireia Casola va rebre el premi com a millor jugadora del Torneig.

Mireia Casola, millor jugadora del Torneig Ciutat de Martorell

Deja una respuesta