En este momento estás viendo El psicòleg de l’esport José Manuel Valle s’incorpora com a suport al cos tècnic

El psicòleg de l’esport José Manuel Valle s’incorpora com a suport al cos tècnic

Aquesta setmana, coincidint amb l’inici de les competicions de lliga Juvenil Preferent i Divisió d’Honor Cadet i Infantil, ha estat presentat als components del cos tècnic de la Fundació el psicòleg de l’esport José Manuel Valle.

Xavi Castro, president de la Fundació, durant la presentació de José Manuel Valle als components del cos tècnic.

Valle, amb qui es treballarà en diferents aspectes de l’entrenament o de les relacions interpersonals del grup per potenciar i millorar el funcionament psicològic dels jugadors i jugadores del futbol base, centrarà la seva tasca en punts tan importants com la millora de la comunicació, el reforç de l’autoconfiança, la cohesió del grup, el control de l’estrès o el suport durant la recuperació de lesions.

La preparació psicològica s’integra així en el conjunt de la preparació global del futbol base com un element més dels entrenaments.

Per a qualsevol consulta o informació al respecte, podeu posar-vos en contacte amb José Manuel Valle en el correu info@ffutbolbasereus-cat .

Deja una respuesta